Fasole pastai pane

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 10 Sep 2017 | 5921 vizualizari

 

Fiind pe Elba la unchiul meu, m-am pus si pe gatit :))

 

INGREDIENTE

  • fasole pastai verde
  • 3 oua
  • faina cat cuprinde
  • sare/piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai pane:

Fasolea pastai se curata de capete, se spala bine si se pune la fiert in apa clocotita si se lasa circa 10-15 minute.

Dupa ce a trecut timpul, se scurge de apa, se lasa putin sa se raceasca.

Se amesteca ouale cu sare si piper si faina cat cuprinde, se face o pasta, nu foarte groasa.

Se trec pastaiile prin compozitia de ou si faina si se pun intr-un ceaun cu ulei incins la prajit.

Se scot pe servet de hartie si se servesc cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume, cu cus-cus