Fasole pastai cu maioneza

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2014 | 6118 vizualizari

 

Un aperitiv gustos pe placul familiei mele .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg . fasole pastai
  • o capatana usturoi
  • 2 galbenusuri
  • ulei
  • frunze de telina si patrunjel
  • sare
  • piper
  • 100 gr. smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu maioneza:

Se spala fasolea , se curata si se rupe marunt .

Se pune apa la fiert .

Cand apa fierbe se pun pastaile la fiert  pentru aproximativ 40 de minute.

Se verifica daca au fiert pastaile , se strecoara  si se lasa la racit .

Facem maioneza  , amestecam cu smantana si verdeata taiata marunt .

Condimentam cu sare si piper macinat dupa gust  pastaile si le amestecam cu maioneza  .

Curatam usturoiul si il pisam , punem peste fasolea  si amestecam .

Este tare gustoasa  , va doresc pofta buna !!!

TIPS-URI

1

acest tip de fasole mai subtire este indicata pentru acest aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole galbena cu maioneza