Copiilor nu le place fasolea verde proaspata?
Iata o reteteta ideala pentru a-i face sa manance.
Se curata si se spală fasolea.
Fierbeti fasolea 10-15 minute la abur în oala sub presiune. Trebuie sa ramana un pic crocanta.
Intr-o tigaie se pune la prajit baconul taiat bucatele cu usturoiul tocat marunt.
Se adaugă fasolea și se gateste la foc mediu timp de câteva minute .
Se adaugă sare și piper după gust.
Într -un castron , se amestecă crema cu faina si se asezoneaza cu sare și piper.
Când fasolea este rumenita se toarba crema peste ea.
Se amestecă din când în când și se fierbe la foc mic 5 minute pana cand crema scade si se ingroasa usor.
Se presara patrunjel tocat si se serveste fierbinte.
Se poate presara desupra un pic de parmezan.
Pofta Buna !
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/09/fasole-pastai-carbonara.html