Fasole frecata (de post)

de DanaModog in Mancaruri de post, 19 Dec 2014 | 6653 vizualizari

 

Cand eram micuta nu stiam ce e asta sau cum se numeste dar o adoram! Mami sau mama ei faceau asa ceva duminica din cate tin eu minte. E delicioasa si e si de post.

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole
  • 3 frunze de dafin
  • Sare
  • 6 cepe
  • Ulei
  • Boia
  • 200 ml bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole frecata (de post):

Se lasa fasolea la inmuiat peste noapte, a doua zi se pune la fiert in apa cu sare si foi de dafin. Dupa ce e fiarta se strecoara si se face cu blenderul sau manual cu ustensila de pireu. Se pune in farfurii si pe deasupra se pune un sos facut din ceapa calita in ulei cu putina sare si boia si bulion se lasa pe aragaz inca 5 minute dupa ce s-a pus bulionul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole frecata (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Icre de fasole sau fasole batuta