Fasole frecata

de mimmi in Mancaruri de legume, 30 Oct 2011 | 4652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g fasole boabe alba
  • sare,piper
  • menta uscata
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • boia
  • ulei
  • carnat prajit
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole frecata:

Se aleg boabele sanatoase de fasole,se spala si se lasa de seara pana a doua zi in apa rece(sa se umfle). Se pun la fiert in apa cu menta uscata si se lasa sa dea cateva clocote,dupa care boabele se strecoara si se pun in alta apa calda la fiert. Se adauga sare si  piper si se lasa la fiert pana boabele se inmoaie. Se lasa sa se raceasca putin . Pasam fasolea in robot sau blender si o subtiem cu zeama in care a fiert pentru a obtine consistenta dorita. Taiem usturoiul feliute si ceapa julien si se calesc in ulei,la final adaugam putina boia pt culoare. Servim fasolea frecata cu carnat prajit,ceapa calita si muratura.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole frecata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ciolan afumat