Fasole cu cotechino

de Adele in Mancaruri de legume, 8 Dec 2015 | 4284 vizualizari

 

No ca prind curaj si va aduc ceva specific din tara in cara traiesc de ceva timp ..
Deci despre aces produs pot sa va spun ca se consuma in perioada sarbatorilor de iarna ,se aseamana cu un carnat(la forma) si la gust ca o conserva de porc dar cred eu mult mai gustos.In Italia se pregateste in noapte dintre ani alaturi de linte ,traditia spune ca aduce belsug si bogatie (asa o fi :-??) Gata cu vorba va las reteta mea..
P.S pentru cei atenti la  linie nu il recomand ,chiar deloc =))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata cotechino.
  • 1 conserva de fasole.
  • 1 bucata de ardel rosu.
  • 1 ceapa.
  • 1 rosie.
  • condiment special pentru fasole.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu cotechino:

Pentru inceput se pune o oala cu apa pe foc ,se fierbe cotechinul (deja ambalat in aluminiu) pentru 4-5 minute. Se lasain apa pana la momentul folosiri.

Intre timp se curata repede ceapa,se toaca impreuna cu ardelul si rosia ,se calesc in foarte putin ulei ,se adauga gelatina si cotechinul taiat felii ,se pune si fasolea se pune putin condiment special si se acopera cu un capac se lasa 10 minute la fiert.

Se serveste alaturi de muraturi si un pahar de visinata :"> Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Acest produs se poate pregati cu linte,cartofi ,legume etc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu cotechino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Corinuta 1

08.12.2015, 19:28

n-am apucat sa mananc, dar cred ca o fi tare bun.

Adele 1

08.12.2015, 19:57

Motan

Adele 1

08.12.2015, 19:57

Corina e bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu Spanac