Fasole cu costita afumata

de Gherca Daniela in Porc, 19 Sep 2014 | 5866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un borcan de fasole
  • o ceapa
  • un morcov
  • un patrunjel mai mic
  • costita afumata 3-4 bucati mai mari
  • 3 lingurite pline de bulion
  • patrunjel verde
  • 2 foi dafin
  • 3 linguri de ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu costita afumata:

Spalam bine fasolele si le punem intr-un ceaun impreuna cu costita afumata si turnam peste, apa rece cat sa acopere totul. Ceapa, morcovul si patrunjelul le-am taiam marunt si intr-o tigaie am pus uleiul si le-am calit putin, dupa care le-am pus in ceaunul cu fasolele si costita, peste am pus si bulionul, patrunjelul, foile de dafin;

Dam la fiert pana ce scade toata apa, daca mai trebuie apa intre timp mai puteti adauga, eu am pus apa de 2 ori. La final potrivim de sare, mai lasam sa dea un clocot si gata. Se servesc cu muraturi si mamaliguta!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole boabe cu costita afumata