Fasole cu coaste afumate

de Adele in Mancaruri de legume, 31 Mai 2015 | 6839 vizualizari

 

Ca la mama acasa sau nu (asa cum scria pe plicul de condimente) eu sunt sigura ca e buna, asa ca la mine acasa :))))

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole fiarta.
  • 3-4 rosii cherry proaspete (sau 1 rosie potrivita)
  • 1 jumatate de ceapa (o ceapa mai mica).
  • cateva bucatele de sunca.
  • 3-4 coaste afumate.
  • sare.
  • 1 lingura cu ulei.
  • condiment special pentru pregatirea fasolei (fuchs)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu coaste afumate:

Se curata si se toaca ceapa marunt, se spala si se taie in patru si rosiile, se pune o tigaie (un tuci) pe foc cu ulei, se adauga bucatele de sunca, ceapa si rosiile o lingura de apa si se lasa cateva minute la calit. Dupa care se pune fasolea si coastele, se adauga putina apa (jumatate de pahar) se potriveste de sare si se pune si condiment dupa gust. Se acopera cu un capac si se lasa 10-15 minute la foc potrivit.

Se serveste alaturi de muraturi, castraveti in otet etc. Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu coaste afumate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole boabe cu carne afumata