Fasole cu ciolan afumat

de stelianaioana in Porc, 8 Ian 2011 | 3595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1ciolan afumat
  • 800 gr fasole
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 lingurita boia
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura faina
  • patrunjel,marar,tarhon,cimbru,sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

se toaca ceapa marunt,morcovul se taie rondele,dupa care le punem la calit in putin ulei.

dupa ce si-au schimbat putin culoarea adaugam boia (eu am pus pasta de ardei facuta in casa).dupa care am adaugat fasolea si ciolanul afumat(oparit in 2 ape).

cand au fost fierte pe jumatate am adaugat : tarhon,piper,patrunjel,foaie de dafin,mararul,cimbru,dupa care am lasat sa se fiarba de tot si am adaugat faina ingrosata cu apa

pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]