Fasole batuta cu sos de ceapa

de AdriiAdi in Mancaruri de post, 1 Mar 2013 | 21976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole cu bob mic
  • 7 cepe mijlocii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • piper
  • sare
  • 300 ml ulei
  • 3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu sos de ceapa:

Alegi si speli fasolea apoi o pui la fiert. Stii cand boabele s-au fiert atunci cand se sfarama daca le presezi cu degetul. Scurgi fasolea de apa si o pisezi sau o pui in blender.

Ceapa o cureti, o speli si o tai pe jumatate, apoi fiecare parte solzisori si o pui la prajit. Cand este aproape sticloasa si rumenita pe margini pui bulionul si o mai lasi 1 minut. Condimentezi cu sare si piper. Peste sos adaugi fasolea batuta si cateii de usturoi pisati sau taiati fin si mai gatesti in continuare cateva minute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza acra calita cu cartofi noi prajiti