Fasole batuta

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 1 Feb 2013 | 3899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • 5-6 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 morcov
  • boia de ardei
  • 1 lingura bulion
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se pune la inmuiat cu cateva ore inainte de a o fierbe. Punem fasolea la fiert schimband apa de 2 ori. Ultima data adaugam morcovul curatat si 1 ceapa curatata, sare si lasam sa fiarba. Cand este fiarta scurgem de apa si lasam sa se raceasca iar cand s-a racit le pisam cu blenderul (eu adaug si un pic de ulei). Adaugam usturoiul pisat si condimente dupa gust.

Pregatim sosul-calim cepele curatate si tocate marunt, adaugam rosiile tocate sau cu robotul, 1 cana apa si lasam sa fiarba. Adaugam boia de ardei si 1 lingura bulion daca dorim si mai lasam cca 2-3 minute pe foc

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

gaby_gabytza 1

02.02.2013, 10:31

ms merisor

gaby_gabytza 1

02.02.2013, 10:31

ms lau

Ana_O 1

03.02.2013, 23:26

Gaby, morcovul si ceapa pe care le adaugi la fasole in timpul fierberii sunt tocati sau intregi si-i indepartezi cu apa? da, scz daca e o intrebare stupida... atat de incepatoare sunt! si mi-ai facut o poftaaa! Ms!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu linte si ciuperci