Fasole batuta

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 6771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g Fasole boabe alba
  • 2-3 Cepe
  • 100 ml Ulei
  • Sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se inmoaie de seara pana dimineata in apa rece. Se spala si se pune la fiert in oala sub presiune cu apa si sare circa 1 ora.

Cand este fiarta se scurge si se zdrobeste in robot adauganduse si uleiul pana devine o crema fina. Se potriveste de sare si piper.

In continuare eu cunosc 3 feluri de preparare

1-Se amesteca cu ceapa roshie tocata fin si se serveste pe paine prajita ornata cu muraturi.

2-Se amesteca cu usturoi pisat si se unge pe paine prajita ornandu-se cu muraturi.

3-Ceapa se toaca si se caleste in ulei pana devine rumena (se poate amesteca si cu o linguritza de boia) si se pune pe platoul cu fasolea batuta.

Se poate servi ca atare sau garnitura la carnatzi cu muraturi

Eu am servit fasolea batuta in  gogonele murate insotzite de carnatzi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

16.12.2013, 19:53

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:57

MotanLaOale 1

19.12.2013, 08:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]