Fasole alba cu ceapa si rosii coapte

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2010 | 4449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii
  • 400 gr rosii cherry
  • 3 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
  • sare de mare cu ierburi aromate
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • un buchetel de patrunjel proaspat, tocat
  • 2 conserve (a cate 400 gr) fasole alba, scursa
  • 2 linguri otet balsamic
  • parmezan ras, pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole alba cu ceapa si rosii coapte:

Se incalzeste cuptorul la 200⁰C.

Se aseaza intr-un vas termorezistent 1 ceapa rosie taiata in sferturi si rosiile cherry injumatatite.

Se stropesc cu 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie si se presara cu sare de mare cu ierburi aromate.

Se dau la copt 30 minute.
Intre timp, se incinge 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamaie intr-o tigaie, se adauga 1 ceapa rosie tocata, usturoiul, patrunjelul si sare de mare cu ierburi aromate si se calesc impreuna 5-7 minute, pana cand se inmoaie.

Se adauga fasolea, otetul balsamic, legumele coapte si se amesteca usor.

Se pune preparatul pe o farfurie se presara cu parmezan si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole alba cu ceapa si rosii coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]