Farfalle cu ton

de nadina73 in Paste, 31 Aug 2010 | 7702 vizualizari

 

o mancare usora si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 punga farfalle(fundite)250g
  • sare
  • putin ulei
  • 500 g conserva de ton
  • 150 ml pasta de tomate
  • piper
  • 1 ceapa
  • cascaval 100 g
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu ton:

Se fierb pastele in apa cu sare putin ulei

Se caleste ceapa tocata in putin ulei apoi se pune pasta de tomate si pestele scurs de ulei(eu am avut o conserva de 1 kg si am pus jumatate din ea)

se condimenteaza cu piper  si busuioc dupa care se amesteca cu pastele fierte

Se servesc calde cu cascaval ras deasupra si eu am mai pus si pasta de tomate,deasupra,sant super bune,si au mancat si piticii chiar foarte bine,iar la sotul i-a ramas ceva sa guste si el

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

nadina73 1

18.09.2010, 01:04

sincer ma tot gandesc,cum e posibil asa ceva?nu pot sa cred ca imi vad ochii sincereu nu am scris asa ceva

gaby_duceag 1

18.09.2010, 07:12

m-a socat si pe mine, nadina, pt ca eu chiar iti citisem reteta, atunci cand ai pus-o, cand am ras ca e mult cascaval.. uite, am gasit-o http://www.bucataras.ro/retete/1067/farfalle-cu-bacon-si-spanac.html dar e pusa din 2009!!!! aia. o fi ceva ..nu stiu, nu ma pot pronunta ca nu-s in domeniu.

nadina73 1

18.09.2010, 10:44

gat vad ca sa rezolvat ,multumesc mult Bucatarasaseara inmarmurisem sincer cand am vazut nu putem sa cred ,dar e bine cand totul se termina cu binemultumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu aripioare si cascaval