Farfalle colorate cu pui si sos de rosii

de aziz in Farfalle, 16 Noi 2010 | 10493 vizualizari

 

pentru o cina rapida sint perfecte...:)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfale colorate
  • un piept de pasare
  • o ceapa medie
  • 2 catei usturoi
  • jumatate cutie pasta de tomate
  • 3-4 rosii decojite
  • o crenguta menta verde
  • oregano
  • sare piper
  • o crenguta busuioc verde
  • o lingurita zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle colorate cu pui si sos de rosii:

pastele se pun la fiert in apa fierbinte cu putina sare si o lingura de ulei.separat intr-o oala se pune ceapa la calit cu rosiile taiate cubulete si usturoiul ;pieptul de pui se taie cubulete si se adauga peste ceapa si rosii si se lasa cu capacul deasupra la inabusit 10 minute se adauga apoi pasta de tomate impreuna cu o cana de apa calda si restul condimentelor plus  o lingurita de zahar se mai lasa pe foc 10 minute.cind pastele sint fierte se scurg de apa si se pun peste sosul de rosii cu pui si se mai fierb 5 minute.se servesc calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle colorate cu pui si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci, ceapa , sunca , cascaval si bechamel