Punem ouale intr-un vas impreuna cu praful de sare, zaharul, esenta si zaharul vanilat si mixam cu ajutorul mixerului pana se topeste zaharul. Adaugam si laptele. Stingem bicarbonatul si il punem in vas. Mixam in continuare si incepem sa turnam din faina putin cate putin. ( vom obtine o crema de consistenta smantanii).
Incingem bine forma pentru faguri.
O ungem cu putin ulei.( doar la primii faguri am pus ulei, apoi nu a mai fost necesar pentru ca nu s-au lipit absolut deloc).
Turnam cam o lingurita din compozitie...in functie de cat de mari le dorim. ( din forma mea au iesit cate doi faguri deodata ). Trebuie sa ne miscam foarte repede deoarece se coc rapid, forma fiind incinsa. ( cam 7 secunde pe o parte).
Pentru crema: punem amidonul , zaharul si cacaoa si le amestecam. Turnam laptele putin cate putin amestecand cu telul pentru a nu se face cocoloase, urmand a pune si esenta de rom. Punem la foc mic si o lasam pana ce crema se va ingrosa, amestecand cu telul pentru a nu se lipi.
O lasam sa se raceasca putin dupa care punem nuca de cocos ...si lipim fagurii intre ei.
Pofta buna!