Escalop de porc cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 5 Mai 2012 | 4925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de ceafa de porc
  • 4-5 ciuperci
  • 200g rosii in bulion
  • vin rose
  • 2 linguri faina
  • 1/2 patrunjel proaspat
  • mix de condimente(vegeta,boia dulce,piper,peperoncino,oregano,busuioc)
  • ulei masline
  • 3 catei usturoi
  • foi de dafin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Carnea de porc se clateste cu apa,se condimenteaza cu piper si se trece prin faina,se scutura pentru a se duce surplusul de faina si se pune la prajit pe o parte si pe alta in ulei de masline,dupa care se adauga ciuperciile taiate felii subtiri,se adauga rosiile in bulion impreuna cu vinul si se acopera cu apa cat sa acopere carnea.

La sfarsit se aduga usturoiul pisat si foile de dafin,se lasa pana scade zeama.Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur

TIPS-URI

1

si o salata proaspata de rosii si ceapa sau muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc in crusta de fulgi de porumb