Enchiladas cu pui

de RoXx in Pui, 15 Noi 2015 | 9895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 lipii marime medie
  • 500 gr. piept de pui
  • 400 gr. rosii in bulion
  • 300 gr. cascaval
  • 100 gr. parmezan
  • ulei de masline
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Enchiladas cu pui:

Pieptul de pui se taie fasii si se asezoneaza cu sare,piper si boia si se pune pe grill.In timp ce carnea se rumeneste,se pregateste sosul rosu.Intr-o cratita se pune ulei de masline cam o lingura si se adauga rosiile in bulion.Se paseaza cu blenderul pana ce devine sosul uniform.Se asezoneaza,se adauga oregano si busuioc si se lasa la foc mic cam 10 min.Intre timp pornim cuptorul la 200 de grade.Cand pieptul de pui este gata,se taie cubulete si se aseaza pe mijlocul lipiei intinse.Peste,se pun 2-3 linguri din sos si se impatureste din fiecare parte.Se face la fel cu fiecare lipie.Intr-o tava se pune hartie de copt si se aseaza lipiile umplute.Deasupra lor se pune restul de sos ,cascavalul si parmezanul ras.Se da la cuptor cam 20-25 min. Pofta buna!

TIPS-URI

1

ca sa nu se desfaca lipiile impaturite le-am prins cu o scobitoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Enchiladas cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu legume si pulpe de pui