Dulceață de vișine

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 29 Iun 2015 | 4751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 kg vișine
  • 4 kg zahar
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceață de vișine:

Vișinele se spală, se curăță de codite și sâmburi. Într-o cratiță sau tuci amestecam fructele cu zahar, pus în straturi, unul de vișine, unul de zahar. Lasam fructele cu zahar peste noapte. A doua zi fierbem dulceața la foc mediu (având grija sa adunam spuma), pana ce se leagă sosul. 

Punem dulceața în borcane, le sterilizam și le depozitam în loc răcoros. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceață de vișine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de visine