Dulceata de piersici albe

de ianculubita in Dulceata / Gem, 12 Iul 2013 | 9043 vizualizari

 

Sincera sa fiu este pentru prima data cand vad asa ceva si m-am grabit sa pun delicioasa fructa parfumata la borcanel.

 

INGREDIENTE

  • 2kg de piersici cantarite fara samburi
  • 11/2kg zahar
  • 1/2lamaie
  • 1anason stelat sau un baton de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici albe:

In vas punem fructele spalate curatate de samburi impreuna cu zahar si anason,lasam cateva ore sau de seara pana dimineata,apoi punem pe foc si lasam sa fiarba la foc mare adunand spuma formata,timp de 3-40min;

cand e aproape gata,stoarcem lamaia,scoatem anasonul si punem fierbinte in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici albe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]