Dulceata de piersici

de Lau in Dulceata / Gem, 11 Iul 2011 | 4471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg piersici
  • 1 kg zahar
  • 1 l apa
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Apa cu zaharul se pun la foc mic, iar cand siropul se leaga se adauga piersicile spalate si taiate felii(cine doreste le poate curata si de pielita)

Se lasa sa fiarba la foc mic pana cand dulceata se leaga. Cand este aproape gata se adauga zeama de lamaie

Se lasa sa se raceasca putin dupa care se pune in borcane

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Marmelada de piersici