Dulceata de mure

de meosiris in Dulceata / Gem, 6 Aug 2009 | 10255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg si jumatate de mure 1kg si jumatate de zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de mure:

-Am amestecat murele cu zaharul si am lasat sa stea 1 ora impreuna.
 -Am pus la foc mic si am lasat sa fiarba usor. Cand incepe sa faca spuma, o luam cu ajutorul unei linguri.

-Verificam pe o farfurie daca dulceata e gata, turnand o picatura. Daca e gata, inchidem focul si o turnam fierbinte in borcane. Le intoarcem invers si lasam asa 10 minute ca sa se sigileze bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de mure" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

elena1988 1

24.02.2011, 09:37

andreea_angelo 1

04.12.2012, 20:59

am facut si eu,doar ca eu le-am lasat in zahar o zi intreaga,si dupa aia am fiert zeama singura,spre sfarsit am adaugat si murele,ca sa ramana intregi,

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de gutui