Dulceata de coacaze negre

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 17 Iul 2015 | 6232 vizualizari

 

Daca tot am avut de unde sa culeg,am prestat-o si pe asta...cam migalos culesul,mai ales ca le-am cules boaba cu boaba sa nu muncesc de doua ori....

 

INGREDIENTE

  • 700 g coacaze negre
  • 700 g zahar
  • 1 pliculet vanilie bourbon
  • 300 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de coacaze negre:

Culegem coacazele,daca avem de unde,le spalam sub jet de apa.Zaharul cu 300 ml apa si vanilia bourbon se pun la fiert,pana incepe sa faca bule ,apoi se adauga coacazele si se lasa focul mic,sa fiarba incet sa nu se sfarame coacazele.Eu le-am scazut un pic mai mult ca asa mi-am dorit. Se pune dulceata calda in borcane,se pune capac si se invelesc cu un servet,se lasa la racit pana a doua zi cand se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]