Dulceata de agrise

de lili in Dulceata / Gem, 12 Iul 2011 | 9439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 kg agrise
  • -1 kg zahar
  • - esenta de vanilie

 

Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de agrise:

Curatam agrisele de mustata si codita. Le spalam bine si le punem la fiert cu apa. Punem atata apa cat sa le acopere.Lasam sa fiarba pana cand scade si apoi adaugam zaharul si esenta de vanilie. Lasam sa fiarba in continuare pana cand dulceata  este bine legata. Se pune fierbinate in borcane.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de agrise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

ionela2682 1

13.07.2011, 16:45

Am mancat ...si mi-au palcut..cred ca si dulceata ta e

Anamaria7 1

13.07.2011, 23:53

am papat o singura agrisa in viata mea si era acra ) nu am prea vazut la noi, astept sa primesc zilele astea arata tare bine

Panacris 1

02.07.2014, 17:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]