Drob din pipote de pui

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2011 | 6427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr de pipote de pui
  • 1 piept de pui mare
  • 4 legaturi de marar
  • 5 legaturi de ceapa verde
  • 5 de usturoi verde
  • 1 prapur
  • 5-6 oua batute pentru compozitie
  • 3 oua batute pentru deasupra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din pipote de pui:

Pipotele si pieptul de pui le fierbem, cand sa racit le taiem cuburi mai mari, tocam ceapa, mararul si usturoiul si le amestecam cu carnea, apoi dam prin masina de tocat toata compozitia de 2 ori,intr-o tava asezam praporul, in compozitia de carne punem ouale batute si o asezam in tava, acoperim cu prapor si apoi turnam ouale batute deasupra, dam la cuptor pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui in bacon