Drob din ficat de pui

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2013 | 66672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg ficat de pui
  • 2 legaturi de marar
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 10 fire de ceapa verde
  • 10 - 12 oua
  • condimente: sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din ficat de pui:

Fierbem ficatul, il lasam sa se raceasca si apoi il trecem prin masina de tocat carne. Taiem verdeturile si ceapa rondele, le amestecam cu ficatul tocat, potrivim de gust cu sare si piper, adaugam ouale si omogenizam compozitia.  O turnam apoi intr-o tava (eu am folosit doua tavi de yena) si o dam la cuptor atat cat este necesar.

Sa aveti pofta! Paste fericit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pateu de porc