Drob de pui cu ciuperci si leurda

de Veronica22 in Ficat, 1 Apr 2018 | 2180 vizualizari

 

Bunatati de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei de pui
  • 500 gr inimi si pipote de pui
  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 1 ceapa uscata
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura partunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura leurda
  • 2 cuburi Maggi de gaina
  • 1 cub Maggi de legume
  • piper si sare
  • 4 oua fierte
  • 10 oua crude
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu ciuperci si leurda:

Ficateii se prajesc impreuna cu o ceapa tocata marunt in putin ulei. Pipotele si inimile de pui se fierb in apa cu un cub de maggi de gaina. Ciupercile se fierb in apa cu un cub de maggi de legume.
   Dupa ce s-au racit, taiem in bucati nu foarte marunte pipotele si inimile. Ficateii se taie si ei dupa ce i-am scurs de uleiul in surplus. Ciupercile se taie in felii sau sferturi. Verdeata se toaca si ea. Amestecam toate acestea intr-un vas.
Condimentam cu sare si piper. Adaugam 7 oua batute in acest amestec.

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt punem o parte din compozitie, asezam ouale fierte si apoi restul de compozitie.
Deasupra punem trei oua batute si dam la cuptor pana cand este rumen deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu ciuperci si leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob mozaic, din ficatei de pui