Drob de pui

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 11608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ficat de pui
  • 1/2 kg piept de pui dezosat
  • 1 kg pipote si inimi
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 legatura patrunjel
  • 7 oua
  • sare, piper
  • 5 oua fierte tari
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Se pun la fiert ficateii dupa ce au fost lasati putin in apa rece. Pipotele si inimile se pun la fiert in apa cu sare. Pieptul se fierbe separat. Dupa ce se lasa la racit se dau prin masina de tocat toate. 

Ceapa se caleste putin in ulei pana devine sticloasa. Se adauga peste tocatura alaturi de patrunjelul verde tocat marunt, ouale batute bine si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca toate aceste ingrediente cu mana pana se omogenizeaza. 

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se pune jumatate din drob si se niveleaza. Se aseaza cele cinci oua fierte pe mijloc si se pune restul de drob. 

Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa in jur de o ora (pana prinde o crusta deasupra). 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

28.05.2012, 16:37

buuuun

mirela0911 1

29.05.2012, 20:26

Cris Miuta mamaie va multumesc!

mihaelar63 1

30.05.2012, 16:06

De mielut nu mananc dar de pui parca m-as incumeta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui mozaic