Drob de pui

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2010 | 5309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 kg ficat de pui
  • 3 fire de praz
  • 1 lingura ulei
  • 7-8 catei de usturoi
  • 3 oua
  • 1 lingura de orez
  • sare
  • piper
  • verdeata(marar,cimbru,patrunjel)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

pieptul si ficatul de pui se fierb cateva minute(5-6 minute),apoi scoatem bucatile de carne si le maruntim in robotul de bucatarie.

ceapa taiata o calim in putin ulei,apoi o adaugam peste carne si amestecam bine intr-un castron.

usturoiul pisat,ouale amestecate,orezul,sarea,piperul si verdeata tocata marunt se adauga in castronul unde deja avem carnea si ceapa.

se formeaza o pasta consistenta pe care o punem intr-o forma de chec si o dam la cuptor(incins la180°) pentru 40 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pîrjoale de praz