Drob de post

de mimmi in Mancaruri de post, 26 Noi 2011 | 14291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare fiert
  • 3-4 cepe
  • 5 catei usturoi
  • 3 cartofi fierti
  • patrunjel verde
  • 1 lingura pasta de gulas
  • 2-3 linguri pesmet
  • 100 g soia granule fiarta in apa cu vegeta si strecurata
  • vegeta
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de post:

Tocam ceapa si usturoiul si le calimintr-o lingura de ulei. Adaugam peste ceapa, cartofii pasati,soia,pesmetul,pasta de gulas,frunze de patrunjel tocate marunt si vegeta dupa gust si le framantam bine impreuna. Intr-o forma de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina,punem 1/2 din compozitia de mai sus. In mijloc pe lungime asezam morcovul si il acoperiam cu restul compozitiei. Dam tava la cuptor cca 50 minute,pana se delzipeste de pe margini. Il lasam la racit dupa care il servim.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

gaby_gabytza 1

27.11.2011, 15:19

ce bine arata

Panacris 1

23.11.2012, 14:35

jolygina 1

23.11.2012, 20:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu 7 arome