Drob de orez

de elucubratiiculinare in Mancaruri de legume, 20 Mar 2016 | 6236 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g orez,
  • 8 fire de ceapa verde,
  • 2 cutii pate vegetal,
  • 2 legaturi marar,
  • 2 legaturi patrunjel,
  • 4 oua,
  • 3 linguri pesmet,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de orez:

Orezul se caleste in 2 linguri cu ulei si se adauga 500 ml apa. Se lasa pe foc pana absoarbe toata apa. Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in 2 linguri cu ulei. Se adauga peste orez si se amesteca bine, adaugam si pateul, verdeata tocata marunt si o lingura cu  pesmet. La sfarsit condimentam cu sare si piper si adaugam oualele unul cate unul. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.

Se lasa pentru 30-40 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]