Drob de miel

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2009 | 33991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ficat de miel
  • 1 rinichi
  • 1 plaman
  • 1 legatura jumatate de ceapa
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • ½ lingurita piper
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri de faina
  • 8 oua (4 fierte si 4 crude)
  • prapur de miel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Se fierb organele de milel si se lasa sa se raceasca.Se toaca ceapa si se caleste in ulei. Se toaca mararul marunt si organelle de mile cubulete mici, Se amesteca organelle tocate cu ceapa calita, mararul, patrunjelul si 4 oua battue cu mixerul spuma. Se adauga sare, piper si faina si se amesteca bine.

Pregatim forma in care vom pune drobul. Punem prapurul pe peretii formei de jur imprejur si lasam si petru suprafata sa acoperim. Punem jumamate din compozitia de drop in forma tapetata cu prapur si facem 4 adancituri cu lingura in care asezam cele 4 oua fierte (san u aibe zeama), apoi acoperim ouale cu restul compozitiei. Astupam pe deasupra cu prapur atat cat este nevoie iar suprlusul de prapus\r il taiem cu o foarfeca pentru ca este gras si devine gretos daca este prea mult. Incingem cuptorul bine la 200 grade si bagam drobul la cuptor pentru cca 30 minute pana se rumeneste pe desupra. Se lasa se se raceasca in forma apoi se scoate si se taie cu cutitul rondele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute in sos de maioneza