Drob de ghebe cu branza

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2013 | 8939 vizualizari

 

Un deliciu!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ghebe
  • apa
  • 2 cepe
  • 4 linguri de branza de vaci
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ghebe cu branza:

Ghebele si ceapa se toaca marunt , se pun la fiert in putina apa (cat sa le acopere).

Cand sunt gata se scurg de apa , se amesteca cu branza si doua oua, se condimenteaza cu sare , piper si patrunjel.

Compozitia se pune intr-un vas termorezistent si se da la cuptor  vreo 30 min la foc potrivit

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ghebe cu branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

27.03.2013, 19:46

Dea_Dea 1

28.03.2013, 08:43

Multumesc dragilor!!

Rocsi 1

28.03.2013, 10:52

Ce bine suna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de legume