Drob de ciuperci

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2010 | 7435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 ardei/gogosar murat
  • 50 ml. ulei( de masline, de preferat)
  • patrunjel verde
  • 4 oua intregi
  • 150 g cascaval
  • 3 lg faina
  • 2 lg smantana
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ciuperci:

se caleste ceapa in ulei cu ciupercile taiate marunt si se dau la rece apoi.

separat se amesteca galbenusurile cu smantana, gogosarul, patrunjelul taiat marunt, se adauga cascavalul dat pe razatoarea mica, se potriveste de sare si piper si se amesteca cu compozitia de ciuperci rece.se adauga faina,

albusurile se bat spuma si se adauga la compozitia de mai sus invartind usor.

se incalzeste cuptorul la 200 gr si se coace compozitia la foc potrivit timp de 30 min

pofta buna!

grija mare la foc...eu l-am scapat cam mare si s-a prins prea tare deasupra...

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu ciuperci