Drob cu ciuperci si pui

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2013 | 4442 vizualizari

 

Am vrut sa il fac initial cu ficat de pui dar nu am mai gasit si am pus ce am gasit in congelator,a iesit foarte bun

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 200 g ficat de porc
  • 500 g ciuperci
  • 1/2 morcov
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 5 oua+1 galbenus
  • parmezan
  • sare/piper
  • 1 legatura de marar
  • Pentru tapetat:
  • ulei
  • gris sau pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu ciuperci si pui:

Se spala ciuperciile bine, se da coaja jos si se pun la fiert circa 30 minute.

Intr-o oala separata se pune la fiert pieptul de pui, ficatul de porc si morcovul.

Ceapa verde se taie rondele si se pune la calit in ulei de masline.

Ciuperciile se pun in robotul de bucatarie, impreuna cu ceapa calita ,dupa care se adauga intr-un castron.

Carnea dupa ce s-a fiert,impreuna cu morcovul si ficatul se pun in blender,se fac cat de marunt doreste fiecare.

Se bat ouale bine si se amesteca cu ciupercile, adaugam sare si piper, punem si mararul tocat marunt, punem si carnea din blender, se amesteca totul bine, adaugandu-se si faina pentru a se inchega mai bine.

O tava de chec de unge cu ulei, dupa care o tapetam cu gris. Se toarna compozitia si se pune la cuptor pana se rumeneste. Cand e aproape gata se amesteca galbenusul de ou cu parmezan si se unge deasupra pentru crusta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ciuperci si pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel pentru Pasti