Drob aromat de pui

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2016 | 3819 vizualizari

 

Pastele nu este la fel fara drob. Este singurul moment din an cand il pregatesc, dar de fiecare data iese altfel.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de pui
  • 500 g inimi de pui
  • 500 g carne tocata de pui
  • 250 g slanina afumata
  • 1 ceapa alba mare
  • 4 cepe verzi
  • 10 catei de usturoi
  • 1 legatura mare de patrunjel verde
  • 1 leg mica de marar
  • sare
  • piper
  • 3 oua crude
  • 3 oua fierte
  • 4 lg ulei
  • 4 lg pesmet
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob aromat de pui:

Mai intai speli bine maruntaiele si le pui la fiert separat. Cand sunt bine fierte strecori si lasi sa se raceasca, timp in care iti pregatesti restul ingredientelor.

Cureti ceapa si usturoiul si speli verdeata .

Asezi hartia de copt in tava si o ungi cu putin ulei. 

Aprinzi focul la cuptor.

Cand maruntaiele s-au racit le dai prin masina de tocat carne, alternativ cu slanina, carnea tocata, ceapa, usturoiul si verdeata, pentru ca totul sa se omogenizeze bine.

In acest moment adaugi ouale crude, uleiul si pesmetul framantand totul usor, fara sa rupi compozitia. Condimentezi dupa gust si imparti compozitia in doua.

Asezi jumatate din compozitie in tava, dupa care asezi ouale fierte taiate in jumatate pe lungime.

Completezi cu cealalte jumatate de compozitie , ungi drobul cu ou batut si dai la cuptor pentru cca 45 minute. Dar, pentru a fi sigura, verifica totul cu o scobitoare.

Lasi drobul sa se racesca in tava si il servesti taiat felii, alaturi de cei dragi.

TIPS-URI

1

Paste

2

drob

3

pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob aromat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (7)

stefy_a 1

07.05.2016, 16:49

marcela1979 1

07.05.2016, 19:43

Rocsi 1

07.05.2016, 20:07

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta cu piept de pui si legume congelate