Drob

de mihaelaM in Porc, 24 Apr 2011 | 12033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ficat porc(300gr)
  • inima porc(350gr)
  • rinichi porc(400-450gr)
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi
  • 6 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • cimbru piper
  • ulei masline
  • 10 oua
  • 4 oua fierte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Maruntaiele le-am spalat bine si le-am pus sa fiarba. Intre timp am spalat ceapa, mararul, usturoiul, patrunjelul si le-am taiat. Ceapa si usturoiul  le-am pus intr-o tigaie sa se caleasca.

4 oua le-am pus intr-un ibric la fiert, cand au fost gata le-am curatat.

Cand maruntaiele au fost fierte le-am scos si le-am lasat sa se scurga apoi le-am tocat cu robotul de bucatarie dar nu prea mult ,cat sa iasa cubulete mici.

Odata maruntite am adaugat ceapa si usturoiul calit impreuna cu mararul, patrunjelul, cimbrul, sarea, ouale si le-am amestecat bine.

Am uns o tava cu ulei si am adaugat jumatate de compozitie,apoi am taiat cele 4 oua in jumate si am pus peste acea compozitie in tava dupa care am adaugat si restul compozotiei si am dat la cuptor cam 45-50min.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura din organe de porc