Dovlecel umplut la cuptor

de T I M E A in Mancaruri de legume, 2 Iun 2012 | 7978 vizualizari

 

Varianta soft a dovlecelului umplut :).
Data viitoare va prezint si o reteta cu carne.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 2 portii avem nevoie de: 
  • 2 dovlecei 
  • 1 ou 
  • 1/2 ardei rosu 
  • 1 ceapa verde 
  • 1 usturoi verde 
  • 3 lingurite pesmet 
  • maghiran 
  • sare si piper 
  • 2-3 rosii cherry 
  • 1-2 linguri ulei de masline pt tava
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut la cuptor:

Spalam si decojim dovlecelul apoi scobim miezul cu ajutorul unei lingurite.

Miezul il tocam marunt si il amestecam cu oul batut.

Adaugam ceapa, usturoiul si areiul tocat marunt si amestecam.

Condimentem cu sare, piper si maghiran si adaugam cele 3 lingurite de pesmet si amestecam bine.

Umplem cele 4 jumatati cu umplutura de mai sus si le asezam in tava unsa cu ulei.

Rosiile spalate si feliate le asezam deasupra si dam la cuptor la 180 grade timp de 25-30 minute.

Servim cald.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut cu branza la cuptor