Dovlecel pane-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Mar 2010 | 10504 vizualizari

 

noua ne plac la nebunie............poti manca ca pe seminte ca tot nu te saturi de ei

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mici
  • faina alba 4-5 linguri
  • apa minerala 1 pahar sau lapte de soia
  • sare
  • piper macinat
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane-post:

Se curata dovlecei de coaja si se taie rondele nu foarte groase ,se sareaza se pipereaza apoi se trec faina amestecata cu apa minerala(lapte de soia) si putina sare dupa care se prajesc in ulei bine incins

Se servesc cu o garnituta de orez sau ................la o vorba cu pritenii,sau un meci de fotbal............

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]