Dovlecel pane cu ficat si salata

de Dea_Dea in Ficat, 26 Mar 2013 | 3030 vizualizari

 

Un pranz bunn!!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • 2 oua
  • 500 gr ficat de pui
  • 1 capatana de salata
  • 2 fire de usturoi verde
  • 1 lingura de zahar
  • otet
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane cu ficat si salata:

Incepem cu dovlecelul, se taie si se pune la scurs intr-o strecuratoare si se sareaza, cand este scurs se da prin faina , prin ouale batute cu un pic de sare si se pune la prajit.

Ficatul se prajeste   in putin ulei cu capacul pe cratita pus.

Salata se spala se taie (rupe), se pune usturoiul tocat , sare, zahar si otet.

TIPS-URI

1

Nu se sareaza ficatul decat dupa ce este facut , pentru ca se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane cu ficat si salata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de mancare de ardei copti, cu smantana