Dovlecel pane cu ficat si salata

de Dea_Dea in Ficat, 26 Mar 2013 | 3505 vizualizari

 

Un pranz bunn!!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • 2 oua
  • 500 gr ficat de pui
  • 1 capatana de salata
  • 2 fire de usturoi verde
  • 1 lingura de zahar
  • otet
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane cu ficat si salata:

Incepem cu dovlecelul, se taie si se pune la scurs intr-o strecuratoare si se sareaza, cand este scurs se da prin faina , prin ouale batute cu un pic de sare si se pune la prajit.

Ficatul se prajeste   in putin ulei cu capacul pe cratita pus.

Salata se spala se taie (rupe), se pune usturoiul tocat , sare, zahar si otet.

TIPS-URI

1

Nu se sareaza ficatul decat dupa ce este facut , pentru ca se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane cu ficat si salata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]