Dovlecei umpluti

de xana in Mancaruri cu carne, 24 Oct 2017 | 4099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei medii
  • 200 gr carne tocata de porc
  • 50 gr bacon
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 8 linguri cascaval ras
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 300 gr brocoli
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Scobim miezul dovleceilor si il pastram.

Intr-o cratita punem putin ulei de masline, bacon taiat marunt, carnea tocata si oregano. Calim pana se rumeneste usor, apoi punem ceapa, 2 catei de usturoi si miezul dovleceilor taiate marunt. Amestecam bine, apoi dupa 2-3 minute adaugam si pasta de rosii, sare si piper si le lasam pe foc pana se inmoaie ceapa.

 Umplem dovleceii cu amestecul de carne si presaram cascavalul ras. Taiem brocoli in bucatele nu prea mici si amestecam cu 1 catel de usturoi taiat marunt, sare, piper si ulei de masline, apoi ii asezam in tava langa dovlecei si dam la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj in vas roman