Dovlecei umpluti

de Lau in Mancaruri cu carne, 21 Iun 2012 | 3750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 1/2 cana de orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 300 ml suc de rosii
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • 2-3 rosii
  • 7 dovlecei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Dovleceii ii curatam de coaja (ai mei nu au fost asa de mari), le taiem un mic capacel si ii scobim cu o lingurita formand niste barcute. Ii lasam sa se scurga

Carnea o amestecam cu patrunjelul, oul, morcovul dat prin razatoare, busuioc uscat, sare si piper dupa gust.

Ceapa o calim putin in ulei si adaugam 100 ml suc de rosii si orezul spalat si scurs de apa, lasam la fiert pana scade sosul. Il lasam la racit dupa care adaugam carnea.

Umplem dovleceii cu amestecul de carne, acoperim cu felii de rosii si presaram cimbru deasupra.

Asezam dovleceii intr-o tava, adaugam restul de suc de rosii si daca mai este nevoie o cana de apa, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor cca 40 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti - la Dry Cooker