Dovlecei umpluti

de Dana_Retetegg in Porc, 22 Dec 2010 | 4453 vizualizari

 

Astazi in meniu avem: dovlecei umpluti.

 

INGREDIENTE

  • 6 dovlecei
  • 300 gr pulpa de porc
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 ardei
  • 3-4 linguri sos de rosii
  • condimente pentru porc
  • sare
  • oregano
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2 foi dafin
  • 3 boabe ienibahar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Am avut o pulpa mai mare de porc din care am tocat cu robotul 300 de gr. Am tocat tot cu robotul si ceapa si ardeiul. Le-am pus pe toate la calit, am adaugat si sos de rosii, condimente pt porc, sare si oregano.

Dovleceii i-am spalat, le-am scos miezul si i-am umplut cu compozitia de mai sus.
I-am pus in tava impreuna cu un sos din apa, vin, foi de dafin si ienibahar. Am lasat in cuptor aproape o ora.

I-am servit cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura casei