Dovlecei umpluti

de mena29 in Mancaruri cu carne, 15 Aug 2010 | 5928 vizualizari

 

Ceva rapid,de sezon si gustos

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei nu foarte mari;
  • 1/2kg carne tocata amestec de porc cu vita;
  • 1 ceapa de marime medie;
  • 1 borcan ciuperci;
  • 100g cascaval ras;
  • 1 lingura pasta de rosii;
  • 2 rosii penrtu ornat;
  • 6 felii branza topita tot pentru ornat;
  • 250ml supa,
  • sare;
  • piper;
  • busuioc;
  • 2-3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Spalam dovleceii,ii curatam de seminte si si-i oparim scurt in apa clocotita cu sare,cca.1minut.Separat curatam ceapa si o spalam,o taiem marunt ci o calim in putin ulei,adaugam carnea tocata si o calim putin si pe aceasta dupa care adaugam ciupercutele taiate felii.Amestecam supa cu pasta de rosii si o turnam  peste compozitia din tigaie,potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba 10 minute.Luam tigaia de pe foc si adaugam cateva fire de busuioc  si cascavalul ras si amestecam usor.Umplem dovleceii cu acest amestec iar deasupra ornam cu feli de rosii dupa care ii introducem la cuptor aproximativ 35-40 minute.Inainte cu 5min.de a opri cuptorul am asezat pe ei feliile de branza topita si i-am mai lasat la cuptor 5 min.Pofta buna tuturor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]