Dovlecei scăzuţi – Multicooker

de madi_marin in Mancaruri de legume, 23 Mai 2014 | 7559 vizualizari

 

Cea de-a patra reţetă este cu dovlecei. Simplă, gustoasă şi rapidă!

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
  • mărar proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei scăzuţi – Multicooker:

În cuva aparatului se pune ulei, apoi se setează aparatul pe funcţia FRY. Când s-a încins, se adaugă ceapa şi usturoiul tocate mărunt şi se călesc pentru câteva minute. Se adaugă şi dovleceii tăiaţi în două pe lung, apoi bucăţi. Se selectează programul BOIL , se toarnă apă sau supă de legume cât să nu acopere complet legumele , apoi se lasă să fiarbă totul pentru 20 de minute.

După acest timp se adaugă pasta de tomate, sare şi piper şi se mai lasă încă 10 minute, ca să scadă şi să se îngroaşe sosul.

La sfârşit se adaugă mărar proaspăt tocat.

Mâncărica se poate servi şi caldă şi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei scăzuţi – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole pastai la Multicooker