Dovlecei pane cu sos de branza

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2014 | 15853 vizualizari

 

Simplu, usor de pregatit si un gust deosebit!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei subtiri
  • un ou
  • 3-4 linguri faina
  • 3-4 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Pentru sosul de branza:
  • 1/2 cutie ceva fin cremos Delaco
  • 1/2 pahar mic de iaurt grecesc
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura marar proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu sos de branza:

Dovleceii se taie pe lungime in felii subtiri. Se aseaza pe o farfurie si se presara sare, se lasa sa stea 10 minute.

Intre timp se bate oul si se amesteca cu faina si laptele pana se obtine o crema groasa ca o smantana, se adauga sare si piper.

Dovleceii se scurg de apa lasata si se sterg cu prosoape de hartie. Se dau prin amestecul de ou si faina si se prajesc in ulei incins. Se intorc pe ambele parti pana se fac aurii si se scot pe prosoape de hartie ca sa se scurga de ulei

Sosul de branza se prepara foarte usor, se amesteca crema de branza Delaco cu iaurtul grecesc, se rade usturoiul deasupra si se adauga mararul tocat. Se amesteca usor toate ingredientele si se potriveste de sare.

Se servesc dovleceii cu crema de branza si am presarat deasupra si cativa germeni de ridichi, o minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu spanac umplute cu branza