Dovlecei pane

de ana in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2010 | 5082 vizualizari

 

By Julie

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • felii de cascaval
  • 2 oua
  • 4 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Feliem dovleciii si ii presaram cu sare ,ii lasam la rece cel putin 30 min.Ii stergem cu un prosop de hartie si asambla.Intre 2 rondele de dovleac punem o felie de cascaval.

Ouale le batem cu 2 linguri de faina si asezonam cu sare si piper.Dovlecii astfel asamblati ii tavalim prin faina apoi prin ou .Ii prajim in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv frantuzesc