Dovlecei la cuptor

de susu in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2010 | 8308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 dovlecei micuti
  • ulei de masline
  • fulgi de porumb
  • parmezan
  • piper
  • boia dulce
  • 1 capatana de usturoi    
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor:

Se curata dovleceii pijama si se taie in patru pe lung. Se ung cu ulei de masline si se dau prin parmezan amestecat cu fulgii maruntiti. Eu am folosit telemea rasa dar merge mai bine cu cascaval sau parmezan. Pe unii i-am uns cu ulei si i-am dat prin pesmet, pe altii i-am uns cu crema de branza ramasa prin frigider si pe altii i-am dat prin iaurt si usturoi maruntit si apoi prin fulgi de porumb.

I-am presarat cu piper, boia dulce si curry. Fiecare poate folosi condimente dupa gust. Se pun pe hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc si intra furculita usor in ei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soufflé de legume