Dovlecei cu usturoi

de cristina1985 in Mancaruri de legume, 9 Sep 2017 | 4387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,7 kg dovlecel (5 bucati medii)
  • usturoi
  • 14 oua
  • 150 g pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu usturoi:

Puteti face pentru inceput cantitate mai mica,pentru a vedea daca va plac.

Se taie dovleceii rondele de 1 cm grosime, se presara sare si se lasa 30 minute. Se pun pe un servetel pentru a absorbi apa, se dau prin pesmet, apoi prin ou batut (amestecat cu 1/2 lg-ta sare la 2 oua si piper) si se prajesc la foc potrivit.

Va recomand sa faceti in doua tigai, pentru ca vor iesi multe.

Se scot pe servetele si se pune mujdei de usturoi (usturoi marunt amestecat cu apa) pe fiecare bucata. Se pot pastra la frigider. Sunt bune si calde si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]