Dovlecei cu usturoi

de cristina1985 in Mancaruri de legume, 9 Sep 2017 | 4322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,7 kg dovlecel (5 bucati medii)
  • usturoi
  • 14 oua
  • 150 g pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu usturoi:

Puteti face pentru inceput cantitate mai mica,pentru a vedea daca va plac.

Se taie dovleceii rondele de 1 cm grosime, se presara sare si se lasa 30 minute. Se pun pe un servetel pentru a absorbi apa, se dau prin pesmet, apoi prin ou batut (amestecat cu 1/2 lg-ta sare la 2 oua si piper) si se prajesc la foc potrivit.

Va recomand sa faceti in doua tigai, pentru ca vor iesi multe.

Se scot pe servetele si se pune mujdei de usturoi (usturoi marunt amestecat cu apa) pe fiecare bucata. Se pot pastra la frigider. Sunt bune si calde si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]