Dovleac copt cu sferturi de ceapa

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 6060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 gr dovlec pentru placinta, curatat si taiat cubulete
  • 3 cepe rosii, curatate si taiate in sferturi
  • 1 ceapa alba, curatata si taiata in sferturi
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 2 linguri miere
  • 2 lingurite cimbru maruntit
  • sare si piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt cu sferturi de ceapa:

Se incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
Intr-un vas termorezistent se pun cubuletele de dovleac, se imprastie printre acestea sferturi de ceapa si se stropesc legumele cu uleiul de masline si mierea.
Se presara totul cu tarhon maruntit si se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.Legumele se amesteca usor apoi se dau la cuptor 40-45 minute, intorcandu-le din cand in cand, pana s-au inmuiat si s-au rumenit usor.Se servesc ca garnitura la fripturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt cu sferturi de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta invartita